Cromax lanceert app voor schadeherstellers

Schadeherstel
Beeld: Cromax

Cromax introduceert nieuwe ChromaWeb-app voor verhoogde productiviteit De nieuwe ChromaWeb-app van Cromax voor smartphones en tablets is nu beschikbaar in de AppStore en Google Play. De ChromaWeb-app is gratis en biedt dezelfde functionaliteit als ChromaWeb, de uitgebreide cloud-based software voor het ophalen van Cromax kleuren. De app heeft enkele extra functies, waaronder een barcodelezerdieeen toegevoegde waarde levert bij het bepalen van digitale kleurformules.

De ChromaWeb-app helpt autoschadeherstellers om sneller en preciezer te werken. Ze hebben toegang tot Cromax kleurgegevens en kunnen deze direct via de smartphone delenmet bijvoorbeeld een netwerk van autoschadeherstelbedrijven. In combinatie met de spectrofotometer ChromaVision Pro Minivormt de ChromaWeb-app de meest geavanceerde digitale kleurmanagementoplossing via ChromaConnect.

De ChromaWeb-app is een centraal onderdeel van ChromaConnect en biedt schadeherstellers rechtstreeksetoegang tot de wereldwijde kleur-en productdatabase. “De app kan naadloos worden geïntegreerd in de bestaande digitale infrastructuur van elk autoschadeherstelbedrijf. Het is vooral makkelijk inzetbaar binnen een netwerk van schadeherstelbedrijven, omdat kleurformules snel en gemakkelijk zijn te delen met verschillende locaties,” zegt Olaf Adamek, Brand Manager bij Cromax voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

De app maakt automatisch een back-up in de cloud van alle persoonlijke formules, zodat deze op elk moment kunnen worden opgehaald, onafhankelijk van de locatie van de schadehersteller. De app helpt herstellers zelfs met het beslissen over hoeveel lak een specifieke reparatienodig heeft.

De ChromaWeb-app biedt snelle en gemakkelijke toegang tot een altijd up-to-date database van kleurformules, waardoor autoschadeherstelbedrijven hun productiviteit en precisie kunnen verhogen. Met de app kunnen schadeherstellers kleurformules sneller ophalen en hun kleurmanagement vereenvoudigen.Adamekconcludeert: “De gebruiksvriendelijke, intuïtieve interface maakt de ChromaWeb-app een onmisbaar hulpmiddel voor alle autoschadeherstelbedrijven.” De ChromaWeb-app is nu te downloaden via de Apple Storeen Google Play. Voor meer informatie over Cromax en haar oplossingen voor digitale kleurafstemming gaat u naar www.cromax.com/nl/chromaweb.Voor meer informatie over Cromax kunt u gaan naar www.cromax.nl.

Bron: Persbericht Cromax