GlasGarage Heerlen en GlasGarage Utrecht zijn lid van FOCWA

GlasGarage lid Focwa
Beeld: GlasGarage

GlasGarage Heerlen & GlasGarage Utrecht zijn lid geworden van FOCWA. Dankzij dit lidmaatschap behoren beide vestigingen tot die bedrijven die kiezen voor het borgen van kwaliteit & de veiligheid van hun klanten voorop stellen.

“We zijn toegetreden als een gecertificeerde vestiging. Hiermee tonen we aan dat we voldoen aan de nieuwe norm voor ruitschadeherstelbedrijven”, zegt Maarten Dubois van GlasGarage Heerlen. “We willen de kwaliteit, die we ook bieden aan onze klanten en opdrachtgevers, in al onze processen borgen zodat de veiligheid echt centraal kan gezet worden. En met het FOCWA-label stralen we dat met onze vestiging Heerlen vanaf nu ook uit naar de buitenwereld”, sluit Maarten af.

Etienne de Vos van GlasGarage Utrecht voegt daaraan toe: “Wij zijn al vanaf het begin lid bij FOCWA voor autoschadeherstel. Door ons ook aan te sluiten bij FOCWA voor autoruitherstel weten consumenten en opdrachtgevers ons nu nog beter te vinden. Veiligheid, kwaliteit en service staan bij ons bovenaan!”

FOCWA en BOVAG ontwikkelden samen de branchenormering. Dankzij de aangescherpte eisen ontstaat er een gelijk speelveld voor ruitherstelbedrijven en is de noodzakelijke kwaliteitsborging en veiligheid voor consumenten en opdrachtgevers gegarandeerd. De nieuwe norm is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een Centraal College van Deskundigen. Dat bestaat uit marktpartijen uit de sector, waaronder een vertegenwoordiging van opdrachtgevers. Zo wordt de norm in de sector breed gedragen.

Bron: Focwa